Termeni si conditii

De utilizare a site-ului quadraestate.ro

Folosirea informatiilor oferite de acest site web constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Prezentele informari reprezinta indeplinirea obligatiilor de transparenta impuse de legislatia romana in vigoare.

1. Informatii despre site

 1. Informatiile afisate pe website-ul quadraestate.ro sunt publice si actualizate.
 2. quadraestate.ro este un website ce prezinta oferte ….
 3. Prezentele termeni si conditii contin dispozitii obligatorii pentru orice utilizator al website-ului quadraestate.ro.
 4. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentele termeni si conditii, va rugam sa parasiti quadraestate.ro. Orice accesare a site-ului quadraestate.ro o consideram o acceptare a acestor termenilor si conditii.
 5. Toate informatiile si articolele prezentate in acest site sunt bazate pe date, preturi si informatii facute publice de publicatii online si alte surse de informare. Responsabilitatea cu privire la corectitudinea acestor informatii revine in exclusivitate autorilor lor.
 6. quadraestate.ro nu garanteaza si nu isi asuma nicio raspundere pentru:
  1. oricare dintre schimbarile de pret aparute la ofertele afisate pe site
  2. pagubele utilizatorilor sau altele aparute in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie.
  3. descrierile produselor sau corectitudinea link-urilor, care pot fi modificate de catre publicatiile online.

2. Proprietatea intelectuala

 1. Continutul si design-ul site-ului quadraestate.ro, articolele si fisierele accesibile prin intermediul sau (denumite in continuare “continutul”), sunt proprietatea quadraestate.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.
 2. Puteti copia si printa continutul quadraestate.ro doar pentru folosinta dumneavoastra personala, in scopuri necomerciale. Orice utilizare in scopuri comerciale se va face numai cu acordul scris al quadraestate.ro. Cererile de utilizare pot fi trimite pe adresa de email @@@ .
 3. Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise si explicite din partea quadraestate.ro:
  1. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;
  2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului;
  3. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al quadraestate.ro asupra continutului, daca este cazul.
 4. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul quadraestate.ro incalca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email pe adresa @@@.

3. Suspendarea accesului

quadraestate.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

quadraestate.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, quadraestate.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Acces neautorizat

Orice acces neautorizat la elementele care nu sunt publice, ale site-ului quadraestate.ro, reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

6. Garantii si exonerarea de raspundere

 1. quadraestate.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului publicat sub egida sa. quadraestate.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru oferte sau reduceri neacordate/pierdute), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor furnizate de site.
 2. quadraestate.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate de site.
 3. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere quadraestate.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor prezentelor termeni si conditii.
 4. quadraestate.ro poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai, drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii in mod direct sau prin afiliere. In aceastea situatii, eventualul contract dintre dumneavoastra si furnizorul de produse si servicii respectiv nu va implica in niciun mod quadraestate.ro.
 5. quadraestate.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

7. Forta majora

quadraestate.ro, si/sau in general furnizorii de informatie catre quadraestate.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa acestora. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare tehnica a site-ului quadraestate.ro, a diferitelor functionalitati cuprinse in meniul utilizatorilor, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, accesul neautorizat in sistemele quadraestate.ro, erorile de operare, virusii informatici, greva etc.

8. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

 1. Anumite parti ale continutului publicat pe quadraestate.ro pot sa fie furnizate de terte persoane. In interiorul continutului quadraestate.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. quadraestate.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu, si nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau. Imaginea prezentata in articole poate fi uneori diferita de realitate.
 2. Este important sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in mesajele publicitare daca vreti sa faceti o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terti. Imaginea prezentata de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.
 3. quadraestate.ro nu trimite comunicari comerciale nesolicitate, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

9. Modificarea termenilor

 1. quadraestate.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile fara indeplinirea unor alte formalitati si fara vreo notificare prealabila sau ulterioara. Verificarea eventualelor modificari este responsabilitatea dumneavoastra, iar accesul in site dupa momentul modificarilor implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni. Noua versiunea a termenilor si conditiilor va intra in vigoare la data publicarii ei pe site.
 2. Este obligatia utilizatorului de a verifica periodic termenii si conditiile si a se asigura ca nu contravin propriilor sale interese. Daca se constata o astfel de situatie, utilizatorul este rugat sa inceteze de indata folosirea site-ului.

10. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila, va fi adus spre solutionare in fata unui mediator.

Compare listings

Comparaţie